Розглянуто R-2456 Скам Хантік Скот

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Бер 2025
Дописи
9
Реакції
16
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Джонатан Цитрус 29267
2. Нікнейм порушника: Хантік Скот 16202
3. Суть скарги:
Дата та час інциденту: 19.12.2025, 04:35 ранку
Місце: Авторинок
Мій транспорт: BMW M5 G90, вартість 180 млн грн
Учасник угоди: Хантік Скот (ID 16202)

Опис ситуації:

• О 04:35 я прибув на Авторинок для продажу свого авто BMW M5 G90.
• Зустрівся з гравцем Хантік Скот (ID 16202).
• Після огляду авто ми склали РП-договір, де було зазначено:• Продаж через авторинок за 20 млн грн.
• Решта суми (160 млн грн) мала бути переведена на карту.
• (ТІК 00:11 – складання договору, ТІК 00:22 – підтвердження правильності).

• Передача авто відбулася гравцеві Хантік Скотт (ТІК 00:48) із сумою 20 млн грн після його підтвердження (ТІК 00:52).
• Я надав карту №129262 для отримання решти суми (ТІК 01:03).
• Замість 160 млн грн він перевів лише 970 грн (ТІК 01:46).
• Після цього гравець написав «СПС» та вийшов з гри.
А також хочу добавити що мабуть гравець не одноразово передає акаунт своєму братові докази тут

Прохання:

• Переглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо гравця Хантік Скот (ID 16202).
Прошу притягнути до відповідальності згідно пункту 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.

Дякую за увагу.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:19.12.25

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,040
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянуши відео докази виношу вердикт!
Гравець
16202 отримає покарання згідно правил UG а саме:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). |Бан 30 днів
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Примітка 2: якщо гравець зголосився повернути майно на яке було здійснено обман до видачі покарання - термін може бути скорочено на розсуд головного адміністратора.

Очікуйте відповіді від ГА!

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі