Розглянуто R-2670 порушеня правил бізвару

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Дирун

Новий гравець
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
63
Реакції
4
Бали
11
1. Ваш нікнейм:Станіслав Дирун
2. Нікнейм порушника:Артем Темщик,Леха Темщик
3. Назва клану порушника:TEMSHIKI
4. Суть скарги:невийшли на бізвар тільки один на початку перестрибнув паркан і ми його зразу затулили а потім наш каптьор помер незнаю від чого чи впав чи може щось інше він нас зрадив та напевно зговорився з кланом TEMSHIKI та вони його привозили він заходив в зону і вони його розтулювали за парканом якщо потрібен повний відео доказ можу показати в діскор мій дс(sta.sikor) томущо ютуп чомусь не пустив повну версіюі клан TEMSHIKI так і не прибули на бізвар прошу з ти мось зробити оскільки вони самі забили нам бізвар та якщо будусь якісь питання то зверніться будьласка до мене в діскорді (sta.sikor)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
6. Дата порушення:08.01.2026

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянувши докази надані вами виношу вердикт!
Клан
TEMSHIKI отримає покарання згідно правил Битв за бізнеси а саме:
2.8. Заборона брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не знаходяться у топ - 30. | Попередження НО
2.9. Гравцям у яких в клані до 8 осіб, заборонено брати участь у битві. | Догана НО

Гравець 37302 отримає покарання згідно правил Битв за бізнеси а саме:
2.12. Заборонено стріляти із-за паркану на територію битви та із-за території за межі паркану. | Деморган 60 хвилин

Гравець 30088 отримає покарання згідно правил Битв за бізнеси а саме:
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі