Розглянуто R-2740 порушення правил війни кланів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vadikmaistruk

Отаман
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
63
Реакції
25
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Тихий (5997)
2. Нікнейм порушника: Денис Батькович (21697) Жора Ромашка (28009)
3. Назва клану порушника: KRUG, AVANGARD
4. Суть скарги: я працюючи на роботі в таксі, віз клієнта. на мене напали ці двоє особ, знаючи, шо я працюю на роботі, вони порушили правила війни кланів, докази на відео
5. Доказ порушення
6. Дата порушення:17.01.2026

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянувши докази, виношу вердикт!
Гравець 5997 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. |Деморган 30 хвилин
Гравець
21697 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин
Гравець
28009 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 30 хвилин

Схвалено!

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Перерозглянувши докази, виношу вердикт!
Гравець
5997 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 60 хвилин
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30 хвилин
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. |Деморган 60 хвилин

Перерозглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі