Розглянуто R-2792 DM ZZ+ Образа гравців+Прниження гідності людини+ не отиграл рп||Женя Дердон, Денис Суєтолог

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
615
Реакції
1,118
Бали
113
1. Нікнейм гравця: Женя Дерон, Денис Суєтолог
2. Особистий нікнейм: Макс Бурлаков
3. Клан порушника: CEZAR,Суєтологи
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги:На первом видео видно как я бил возле цр и подошел какой то человек и начал мне говорить что би я написал точку в чат я не хотел писать и он начал меня убивать в зз и потом как меня убили он обозвал меня. На втором видео видно как він почав мене ображати і без рп отигровки одел на меня стяжки потом почали використовувати анімацію приниження людьских гідностей потом відвили мене на задній двір и почали бити потом почав мене стріляти та вбив в зз. Прошу дати їм максимально покарання
6. Докази (скріншот/відео): відео1 відео2
7. Дата порушення:19.09.2024

Останнє редагування модератором:

Шторм Керрі

Східна Україна [03]
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
181
Реакції
251
Бали
68
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #84340 Отримує покарання у вигляді:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

1.10 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. /jail 30 /warn

1.11 Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. /jail 15

6.49.
Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець #34342 Отримує покарання у вигляді:

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець #73983 Отримує покарання у вигляді:

6.49.
Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

1.16 Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома РП причина). /jail 60
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі