- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 615
- Реакції
- 1,118
- Бали
- 113
1. Нікнейм гравця: Женя Дерон, Денис Суєтолог
2. Особистий нікнейм: Макс Бурлаков
3. Клан порушника: CEZAR,Суєтологи
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги:На первом видео видно как я бил возле цр и подошел какой то человек и начал мне говорить что би я написал точку в чат я не хотел писать и он начал меня убивать в зз и потом как меня убили он обозвал меня. На втором видео видно как він почав мене ображати і без рп отигровки одел на меня стяжки потом почали використовувати анімацію приниження людьских гідностей потом відвили мене на задній двір и почали бити потом почав мене стріляти та вбив в зз. Прошу дати їм максимально покарання
6. Докази (скріншот/відео): відео1 відео2
7. Дата порушення:19.09.2024
2. Особистий нікнейм: Макс Бурлаков
3. Клан порушника: CEZAR,Суєтологи
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги:На первом видео видно как я бил возле цр и подошел какой то человек и начал мне говорить что би я написал точку в чат я не хотел писать и он начал меня убивать в зз и потом как меня убили он обозвал меня. На втором видео видно как він почав мене ображати і без рп отигровки одел на меня стяжки потом почали використовувати анімацію приниження людьских гідностей потом відвили мене на задній двір и почали бити потом почав мене стріляти та вбив в зз. Прошу дати їм максимально покарання
6. Докази (скріншот/відео): відео1 відео2
7. Дата порушення:19.09.2024
Останнє редагування модератором: