Валерій Хмельницький
Козак
- Реєстрування
- 27 Гру 2025
- Дописи
- 51
- Реакції
- 18
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм: Валерій Хмельницький 44100
2. Нікнейм порушника: Женя Машоковський 13824
3. Назва клану порушника: KINDERLI
4. Суть скарги:
Під час виконання службових обов’язків ДКВС я здійснював конвоювання ув’язненого до ВК на службовому транспорті.
Гравець почав навмисно перешкоджати виконанню службового процесу (FD) — блокував рух автомобіля та створював перешкоди, через що доставка ув’язненого була ускладнена.
Надалі гравець без будь-якої RP причини відкрив вогонь по мені та службовому транспорту, після чого продовжував переслідувати мене та повторно атакував.
У результаті його дій мене було вбито, що є DM
Прошу адміністрацію розглянути ситуацію та притягнути гравця до відповідальності згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): доказ
тайм - коди
00:50 — починає перешкоджати конвоюванню, блокує рух транспорту
01:26 — відкриває вогонь по мені
04:56 — повторно очікує мене та продовжує переслідування
05:30 — стріляє по службовому автомобілю ДКВС
05:48 — вбиває мене
6. Дата порушення: 04.02.2026
2. Нікнейм порушника: Женя Машоковський 13824
3. Назва клану порушника: KINDERLI
4. Суть скарги:
Під час виконання службових обов’язків ДКВС я здійснював конвоювання ув’язненого до ВК на службовому транспорті.
Гравець почав навмисно перешкоджати виконанню службового процесу (FD) — блокував рух автомобіля та створював перешкоди, через що доставка ув’язненого була ускладнена.
Надалі гравець без будь-якої RP причини відкрив вогонь по мені та службовому транспорту, після чого продовжував переслідувати мене та повторно атакував.
У результаті його дій мене було вбито, що є DM
Прошу адміністрацію розглянути ситуацію та притягнути гравця до відповідальності згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): доказ
тайм - коди
00:50 — починає перешкоджати конвоюванню, блокує рух транспорту
01:26 — відкриває вогонь по мені
04:56 — повторно очікує мене та продовжує переслідування
05:30 — стріляє по службовому автомобілю ДКВС
05:48 — вбиває мене
6. Дата порушення: 04.02.2026