Розглянуто R-290 | Саня Балтика // Стяжки в зз Олександр Брабуз // 6.51.2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Русанюк

Багатійко
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
133
Реакції
69
Бали
31
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Дмитрій Русанюк
2. Нікнейм порушника: Саня Балтика та Олександр Брабуз
3. Назва клану порушника: CrimeFamq
4. Суть скарги: Поки я стояв афк на контах та дивився що би Людина Олександр Брабуз не порушила правило 6.51.2 та відкрив свої конти на які він поставив достатньо велику ставку на ціну разом 10кк прийшла людина Саня Балтика та взяла мене в стяжки через 5 хвилин нікого не було як і контів хотя перед цим Олександр Брабуз стояв афк мінімум 77 хвилин прошу подивитись по логам чи не получила людина Олександр Брабуз 10кк в час 13:36 (Коли мене взяли в стяжки) до +- 13:43 коли я приїхав та побачив що нічого немає в випадку як що в цей час він получив 10кк означає що він вийшов з гри, або вийшов з территорої тим сам же порушив правило 6.51.2
Також хочу замітить що Брабуз вже порушав правило 6.51.2 та получав бан на 2 дні і тоді було всього лиш 2 конта а зараз цілих 4
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.06.2026

Останнє редагування:

Денис Нікіфоренко

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
538
Реакції
201
Бали
103
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець
Саня Балтика [2629] отримує покарання у вигляді варну за порушення правил UG та правил неофіційних організацій, а саме:
6.51.3. "Створення перешкод на контейнерах" - Заборонено створювати перешкоди до контейнера для ставок або його відкриття.

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.

У гравця Олександр Брабуз [1090] відбувся виліт, тому порушень в його діях не виявлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі