Розглянуто R - 291 | Дима Казницов | Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

shonn1

Козак
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
18
Реакції
12
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Дима Казницов (#36573)
2. Особистий нікнейм: Октавіо Росс (#33985)
3. Клан порушника: NewWolrD
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: NOCER
5. Суть скарги: Домовились з особою на те, що я візьму у нього 20 штук M4 за 300.000 гривень.Після того, як я скинув йому гроші, він одразу вийшов, ми думали, що у нього просто вилетіло і чекали на нього, потім він зайшов у гру через деякий час але дзвінок уже не відбирав, а потім мій друг йому дозвонився і він сказав що він в тюрьмі і через 2 години скине, ми уже домовились що почекаємо його і вимкнули запис але потім другий друг позвонив зі свого, і наш дімка уже сказав, що зараз під'їде, хоча мав сидіти в тюрьмі))), після того, як він під'їхав до нас, ми запитали у нього, чому він обманув нас, він сказав що уже немає M4, але після цього через деякий час просто вийшов.
6. Особисті докази (скриншот/відео): Перший *відосік*, в якому було укладено угоду - 0:15, були скинуті гроші - 1:06 , момент, коли наш дімончик вийшов - 1:08, телефонуємо до дімончика але він не відбирає - 5:56 , ( Не вважаю, що це візьмуть до уваги але - момент, де мій друг поговорив з ним - 8:49)
Другий *відосік*, в якому друг пояснює, що йому відповів він у дзвінку - 0:35, дімончик приїхав ( але як він сказав раніше, він ще 2 години мав сидіти в тюрмі ) - 2:30, почав питати у нашого дімончика, чого він кидає - 2:55, він каже, що у нього уже ЧОМУСЬ немає пушок і починає виправдовуватись - 3:13, дімончик зрозумів, що нічого придумати не зможе ( хоча міг просто дати пушки ) і просто вийшов - 3:50.
7. Дата порушення: 08.06.2023 12:57
( Вибачаюсь за ненормативну лексику в відео але надіюсь, що це не буде заважати Адміністрації зробити правильний вибір щодо цьої особи, яка кидає людей і я впевнений, якщо вона не отримає покарання, буде це робити і далі )

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
З того ж клану тільки друга людина мене також обманула

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Передаю скаргу ГС, ЗГС Неоф. Організацій

Влад Давінчі

03 | Східна Україна | ГС Неоф
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
313
Реакції
102
Бали
43
Вітаю, переглянувши докази, виношу вирок.
Гравець
Дима Казницов, отримує покарання згідно правил серверу:
NonRP шахрайство - (/pban від 3 до 30, /warn , перманентне блокування).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі