Юрій Деловіш
Козак
- Реєстрування
- 27 Гру 2022
- Дописи
- 37
- Реакції
- 6
- Бали
- 11
1. Нікнейм гравця: 91959 *ID*
2. Особистий нікнейм: Мишко Лебігович
3. Клан порушника: DarkAngels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: я продавав геліка за 4.45кк + катану, як тільки я продав геліка, я прийняв трейд, згодився, меню закрилась і я думав я получив катану, ми поїхали у ларьок, там він замітив шо катана у нього і вийшов з гри, коли я замітив шо в інвентарі немає катани, я передивився фрапс і писало він відмовився від обміну, та ще й вийшов з гри замість того щоб сказати що катана не передалась. Прошу заблокувати гравця на 6к днів, катана коштує від 500 до 800к
6. Докази (скріншот/відео):
2. Особистий нікнейм: Мишко Лебігович
3. Клан порушника: DarkAngels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: я продавав геліка за 4.45кк + катану, як тільки я продав геліка, я прийняв трейд, згодився, меню закрилась і я думав я получив катану, ми поїхали у ларьок, там він замітив шо катана у нього і вийшов з гри, коли я замітив шо в інвентарі немає катани, я передивився фрапс і писало він відмовився від обміну, та ще й вийшов з гри замість того щоб сказати що катана не передалась. Прошу заблокувати гравця на 6к днів, катана коштує від 500 до 800к
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 22.10.2024
8. Тайм Коди: 0.19 умова - 1.13 продав - 1.25 трейд - 1.31 відмінений трейд - 2.43 замітив катану і вийшов з гри - 3.01 немає катани у інвентарі