Розглянуто R-3067 Оск фамки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бешамонка Бездарь

Східна Україна 03
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
203
Реакції
96
Бали
31
1. Нікнейм гравця: 40986, 6216
2. Особистий нікнейм: Ілоночка Астрид
3. Клан порушника: BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: GOPNIKI
5. Суть скарги: Оск фамки (Примітка: Евгений Астрид має право виражатись некультурно, у них на клані є біографія)
6. Докази (скріншот/відео): Тиць.
7. Дата порушення: 24.10.2024

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
Примітка: Евгений Астрид має право виражатись некультурно, у них на клані є біографія)
Блін, вибач, але в даному випадку це не працює, тому що це було мп (не рп світ, де немає різниці в якому ти клані, правила для всіх одні, також як ти дізналась на мп в якому я клані?)
фрапс на 11 секунд, де фрагмент лише той, який тобі вигідно закинути, щоб я отримав покарання.
Прошу взяти це до уваги

Бешамонка Бездарь

Східна Україна 03
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
203
Реакції
96
Бали
31
Примітка: Евгений Астрид має право виражатись некультурно, у них на клані є біографія)
Блін, вибач, але в даному випадку це не працює, тому що це було мп (не рп світ, де немає різниці в якому ти клані, правила для всіх одні, також як ти дізналась на мп в якому я клані?)
фрапс на 11 секунд, де фрагмент лише той, який тобі вигідно закинути, щоб я отримав покарання.
Прошу взяти це до уваги
Міша, я залила момент тільки як ти почав оскати фамку мого клана те що було по переді мені не цікаво + ти сам сказав шо ти бархатний))

Бешамонка Бездарь

Східна Україна 03
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
203
Реакції
96
Бали
31
Те що ти бігаєш кричиш по карті уже давно нікому не цікаво, про тебе уже забули. Але ж ти вмієш про себе нагадувати 😂

Володимир Вінчестер

[06] Подільський Край
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
Вітаю, шановний гравець.
Гравець #40986 отримує покарання у вигляді:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Гравець #6216 отримує покарання у вигляді:
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі