Розглянуто R - 328 // Влад Шумахер [78] / Стороннє ПЗ + просування від адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Влад Шумахер [78]
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
3. Клан порушника: BORDERLINE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні, не перебуваю
5. Суть скарги:
Я вважаю що дана особа використовує стороннє програмне забезпечення або його просто просуває один з адміністраторів, оскільки він з'явився на аукціоні контейнерів раніше того часу, коли він мав бути звільнений з в'язниці (я не стверджую, але припускає що це Настюша Марс. Висковок такий лише зсилаючись на скаргу іншого гравця, особисто від мене не має тверджень що це саме цей адміністратор - ** СКАРГА **) (Оскаржень його покарання - не було!).
Також на відео записі чітко видно, що під час процесу, біля нас абсолютно нікого не було, був лише я та Влад Шумахер. На інтерфейсі гарно видно, що мій автомобіль був зачинений, це підтверджує той факт що Влад Шумахер смикав ручку, та не зміг її відкрити. Після цього магічним чином мене було витягнуто з мого особистого транспортного засобу, а також тим же магічним образом поруч з моїм ТЗ з'явився ще один в який Влад Шумахер з легкістю сідає, заводить і покидає місце. Тому я беззаперечно можу вважати, що Влад Шумахер використовує стороннє ПЗ!
6. Докази (скріншот/відео):
1) ** ТУТ ** - Фото-доказ
2) ** ТУТ ** - Відео-доказ
7. Дата порушення: 24.08.2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, щодо ситуації на контейнерах то адміністратор отримав покарання.
З приводу того, що Вас витягли з авто то це проблема МТА, це ніяк не виправити.
Гравець був перевірений на стороннє ПЗ, не виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі