Розглянуто R-3339 DM, DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амир Дрейк ♡

Хранитель свэга
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
24
Реакції
10
Бали
6
1. Нікнейм порушника: Кирило Задорожний
2. Особистий нікнейм: Едгар Дарк
3. Клан порушника: Moonlight
4. Чи знаходитесь ви в клані: ні
5. Суть скарги: Вбив в ZZ та поза зоною ZZ
6. Докази (скріншот/відео)

7. Дата походження: 6.12.24 Час: 00:00:00 Тайм коди: 1:12 ДМ, 2:51 ДМ ЗЗ

Все почалося з того, що гравець Кирило Задорожний запропонував зустрітися, і я Едгар Дарк погодився. Ми домовилися про місце зустрічі, і я приїхав туди, перебуваючи в зеленій зоні .

Однак, як тільки я прибув, гравець Кирило Задорожний раптово почав стріляти в мене без будь-яких попереджень чи ролеплейної причини. Це було порушенням правил, оскільки в зелених зонах будь-яке насильство (DM) суворо заборонено.

Я вважаю, що дії цього гравця не тільки зіпсували ігровий процес, але й порушили атмосферу рольової гри. Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та вжити заходів до порушника. (В початку відео, вверху можна побачити що Кирило Задорожний запропонував зустрітися на ТРЦ "Respublika Park" після першого вбивства він під`їхав до МОЗ К, та знову запронував проїхатися на що я відповів "Добре", та знову почав стріляти.

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт:

Гравець #95021 отримує покарання згідно порушення правил UKRAINE GTA, а саме:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Гравець #95921 отримує покарання згідно порушення правил UKRAINE GTA, а саме:

5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі