Розглянуто R-3378 дм на роботі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Смітт

Отаман
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
51
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олнг Смітт
2. Нікнейм порушника: Маркус Бджілка
3. Назва клану порушника: Absent
4. Суть скарги:"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин. дм на роботі
Я очікував перевірки документі приїхали ці двоє прострелили мені колесо потім ще одне я заїжаю на вигрузку вони мені заважають а потім даний гравець поченає по мені тулити і коли в мене пропадає прецеп він мене затулює.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6. Дата порушення:11.04

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
323
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Олег Смітт [32868] отримує покарання згідно правил UG:

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Деморган 40 хвилин
Валерій Суханов [21152] отримує покарання згідно правил UG:

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Щодо DM, DM Car, покарання не буде видано, оскільки від вас були провокації.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі