Алекс Фома
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Сер 2022
- Дописи
- 229
- Реакції
- 416
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Алекс Фома
2. Нікнейм порушника: 84158
3. Назва клану порушника: REQUIEM
4. Суть скарги:
Тайм код: 00:06 - 00:34 - образи, нецензурна лайка і т.д
Тайм код: 00:50 - 02:40 - нецензурна лайка, образи, розпал міжнаціональної ворожнечі, приниження гідності людини і т.д
Тайм код: 03:55 - 05:50 - RК, DM in GZ, нецензурна лайка, погрози в реальному житті, mg - інформація, розпал міжнаціональної ворожнечі, згадка рідних - х2 і т.д
Тайм код: 06:25 - 07:40 - нецензурна лайка, образи, погрози в реальному житті, згадка рідних, образа рідних і т.д
6. Дата порушення: 18.07
2. Нікнейм порушника: 84158
3. Назва клану порушника: REQUIEM
4. Суть скарги:
Надаю докази вкрай неадекватної, токсичної та агресивної поведінки гравця.
Почалося все з того, що даний гравець почав висловлювати зневагу до мене. Щоб зупинити цей потік неадекватності та не дати йому продовжувати провокації, мій сокланівець був змушений його вбити.
Однак гравець ігнорував будь-які рамки та правила: він свідомо повертався знову і знову лише для того, щоб виплеснути свої негативні емоції на мене. На відеозаписі чітко зафіксовано такі порушення:
Почалося все з того, що даний гравець почав висловлювати зневагу до мене. Щоб зупинити цей потік неадекватності та не дати йому продовжувати провокації, мій сокланівець був змушений його вбити.
Однак гравець ігнорував будь-які рамки та правила: він свідомо повертався знову і знову лише для того, щоб виплеснути свої негативні емоції на мене. На відеозаписі чітко зафіксовано такі порушення:
- Побажання смерті в реальному житті: заклики «убити мене в реалі», а також заклики до розправи за національною ознакою;
- Особисті образи рідних: оскільки гравець є моїм колишнім сокланівцем, він знав про мою сім'ю і цілеспрямовано паплюжив мою дружину та неповнолітнього сина в критично негативному контексті;
- Навмисне повернення (RK): гравець цілеспрямовано повертався на місце подій заради продовження конфлікту.
За 4 роки моєї гри на цьому проекті я вперше стикаюся з настільки неадекватною поведінкою. Переконаний, що подібним гравцям не місце в нашій спільноті.
Прошу адміністрацію застосувати до нього максимальну міру покарання без права на оскарження чи амністію.
Буду вдячний за справедливий та об'єктивний розгляд!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тутПрошу адміністрацію застосувати до нього максимальну міру покарання без права на оскарження чи амністію.
Буду вдячний за справедливий та об'єктивний розгляд!
Тайм код: 00:06 - 00:34 - образи, нецензурна лайка і т.д
Тайм код: 00:50 - 02:40 - нецензурна лайка, образи, розпал міжнаціональної ворожнечі, приниження гідності людини і т.д
Тайм код: 03:55 - 05:50 - RК, DM in GZ, нецензурна лайка, погрози в реальному житті, mg - інформація, розпал міжнаціональної ворожнечі, згадка рідних - х2 і т.д
Тайм код: 06:25 - 07:40 - нецензурна лайка, образи, погрози в реальному житті, згадка рідних, образа рідних і т.д
6. Дата порушення: 18.07