- Реєстрування
- 5 Тра 2023
- Дописи
- 601
- Реакції
- 287
- Бали
- 68
1. Нікнейм гравця: Данило Ковальчук [1306] + Максим Овнохомсов [3094]
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886] + Мері Шмідт [1217]
3. Клан порушника: [VERMONT]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: [ДСНС]
5. Суть скарги: Суть скарги буде викладена нижче в детальному пояснені порушень.
1) Відео-доказ №1: **ТУТ** - DM in Green Zone
2) Відео-доказ №2: **ТУТ** - DM in Green Zone
3) Відео-доказ №3: **ТУТ**
Тайм-коди:
00:00 - 00:10 - DMcar
01:25 - 01:38 - DMcar
02:25 - 03:45 - Пригнічення людської гідності в Green Zone.
11:00 - 11:20 - Завуальоване гендерна образа
16:20 - 17:10 - Зрив РП процесу + пропаганда "АУЄ спільноти" (у моєї колеги, яка надала цей доказ, інший часовий пояс, тому -1 година) + Мат у ТЧ
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886] + Мері Шмідт [1217]
3. Клан порушника: [VERMONT]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: [ДСНС]
5. Суть скарги: Суть скарги буде викладена нижче в детальному пояснені порушень.
1) Відео-доказ №1: **ТУТ** - DM in Green Zone
2) Відео-доказ №2: **ТУТ** - DM in Green Zone
3) Відео-доказ №3: **ТУТ**
Тайм-коди:
00:00 - 00:10 - DMcar
01:25 - 01:38 - DMcar
02:25 - 03:45 - Пригнічення людської гідності в Green Zone.
11:00 - 11:20 - Завуальоване гендерна образа
16:20 - 17:10 - Зрив РП процесу + пропаганда "АУЄ спільноти" (у моєї колеги, яка надала цей доказ, інший часовий пояс, тому -1 година) + Мат у ТЧ
Шановний Адміністратор!
Звертаюся до Вас із серйозною проблемою, яка стосується гравця, що неодноразово пропагує "АУЄ спільноту" в нашому ігровому проєкті. Важливо розуміти, що наш проєкт приваблює дітей і підлітків, і наявність подібних проявів у грі може негативно вплинути на їх розвиток та сприйняття світу.
Пропаганда "АУЄ спільноти" заборонена як у прямій формі, так і в завуальованій формі в іграх, особливо там, де присутні неповнолітні. Це не лише морально неприпустимо, але й порушує чинне законодавство України, яке забороняє пропаганду кримінальної субкультури та її ідеалів серед неповнолітніх. Відповідно до законодавства України, поширення кримінальних ідеологій, особливо серед дітей, розглядається як серйозне правопорушення і може призвести до кримінальної відповідальності.
Бажаючи, щоб наш проєкт продовжував жити та процвітати, я наполегливо рекомендую застосувати найсуворіші заходи до цього гравця. Інакше ми ризикуємо зіткнутися з серйозними проблемами, включно з приверненням уваги правоохоронних органів. Якщо ситуація дійде до того, що питанням займеться компетентний співробітник силових структур, це може призвести до закриття проєкту, а також до інших правових наслідків для його власника.
Прошу Вас взяти до уваги дане звернення та вжити необхідних заходів для вирішення цієї проблеми. Я впевнений, що наша спільна мета — створити безпечний та дружній простір для всіх учасників проєкту, особливо для дітей.
18:18 - 18:30 - DM in Green Zone
4) Відео-доказ №4: **ТУТ**
Тайм-коди:
00:01 - початок, можемо спостерігати, що за автівкою моєї дружини ведеться переслідування
00:57 - навмисний DMCar
01:10 - Пригнічення честі та гідності людини словами "На коліна!"
01:26 - DM x2
01:29 - Неадекватні висловлювання
Дані особи знали, що я поїду на роботу в ГУ ДСНС
Прибула на ГУ 20:34 (Київський час), вбивство сталось о 20:29 (Київський час)
5) Відео-доказ №5: **ТУТ** - DM + пропаганда "АУЄ спільноти"
6) Відео-доказ №6: **ТУТ**
Тайм-коди:
о 20:39 (Київський час) вони вже були на ГУ ДСНС та почали порушувати правила серверу
Найперше на моменті 00:02 - RVK (переслідування)
00:08 - Flood + просування АУЕ спільноти
00:11 - Використання анімації з метою пригнічення + сексуальні відігровки без згоди
00:46 - Неадекватні висловлювання + погрози
01:39 - Розпал міжнаціонального конфлікту висловившись в бік нашого співробітника словом "
03:19 - Грубі висловлювання
03:29 - DM in Green Zone
03:39 - Використання анімації + неадекватні відігравання над вбитою людиною з метою її пригнічення та приниження
04:05 - MG
04:29 - DM in Green Zone
04:40 - Неадекватні висловлювання
05:35 - ухід від RP
7) Відео-доказ №7: **ТУТ** - Анімація з метою пригніченя жіночої гідності + DMcar + ОСК у VoiceChat + Погрози + пропаганда "АУЄ спільноти"
8) Відео-доказ №8: **ТУТ**
Тайм-коди:
00:17 - RVK (Переслідування)
00:51 - Підтвердження навмисного переслідування фразою "Ну как болька дом?"
01:38 - Фразою "Шо па кальосам, падруга?" можна вважати, що вони зробили тоді DMCar, коли машина була без нагляду на відео-доказі№4
02:52 - Якимся випадковим чином витягли мене із зачиненого т/з
05:30 - Образи
05:37 - Погрози
06:18 - DM
P.S.
Передивившись скарги на адміністрацію випадково помітив скаргу, в якій вказано, що людина за розпал Міжнаціональної Ворожнечі на іншому сервері отримала блокування і на 06 сервері. Я вважаю образи в такому дусі неприпустимі на нашому проєкті, тому вимагаю покарати даного гравця максимально можливим покранням, оскільки даний гравець порушив пункт 6.14 правил проєкту.01:39 - Розпал міжнаціонального конфлікту висловившись в бік нашого співробітника словом "чYрк@" (Засуджую)
6.14 Заборонений прояв нацизму/расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація.
6. Докази (скріншот/відео): Докази надані вище!
7. Дата порушення: 01.09.2024
Останнє редагування: