Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1. Нікнейм гравця:Захар Азов[66706] (його форум аккаунт *тик*) 2. Особистий нікнейм:Олександр Граф 3. Клан порушника:Grom 4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:Alliance 5. Суть скарги:Закуплявся на Центральному ринку, і бачу як гравець [66706] ображає, а також провокує Дима Кросс[102368] щоб він відкрив вогонь в Green Zone. Дима Кросс його проігнорував, тоді він пішов до гравця Юрка Бандіт[79116] зі словами "пішли затулиш мене ніщий х3". На відео записі видно як він зупинився щоб включити "фрапс", щоб залити на нього жалобу (*тик*). Відео доказ з моєї сторони *тик*
Раніше він також провокував гравців щоб залити на них жалобу (*тик* видно як в чаті він написав -на колени, -затули мене*тик*).
Жалоба на яку адміністратор відмовив з причиною "Від вас була Провокація" (*тик*).
Також ось його спроби так би мовити злити клан, на яких я впевнений була провокація в войсі: Це приклад, що це було не одноразово 1. *тик*
2. *тик*
3. *тик*
4. *тик*
5. *тик*
6. *тик*
7. *тик*
8. *тик*
9. *тик*
10. *тик*
11. *тик*де він повторяв "убей меня" пруф: *тик*
12. *тик* він також бігав зі словами "падай падай", пруф: *тик* 6. Докази (скріншот/відео): вкладені 7. Дата порушення:21.01.25 20:27
Розглянув вашу скаргу і після детального розгляду ситуації, хочу виносити наступний вердикт по гравцю #66706 (Захар Азов).
Образи гравців (пункт 5.9):
Гравець порушив правила, ображаючи інших учасників гри, зокрема, висловлюючись в неприпустимій формі на адресу гравців, як-то Дима Кросс та Юрка Бандіт. Навіть якщо ситуація здається вам несправедливою, важливо пам’ятати, що образи — це недопустимі дії на сервері. Люди мають право грати без того, щоб їх принижували чи ображали. За ці порушення гравець отримує блокування на 1 день.
Неповажне ставлення до гравців (пункт 5.10):
Коли гравець принижує іншого або поводиться з ним зневажливо, це не просто погано — це створює негативну атмосферу для всіх.
Тому за подібне неповажне ставлення, я змушений накласти блокування на 1 день .
Багаторазова провокація (пункт 6.29):
Захар Азов неодноразово провокував інших гравців на порушення правил, намагаючись спровокувати їх на агресивні дії з метою подальшого подання скарг. Це не лише порушує правила, а й серйозно погіршує ігрову атмосферу, змушуючи інших гравців відчувати себе некомфортно. Порушення таких правил не може залишатися без покарання. Тому за провокацію, гравець отримує блокування на 5 днів.
Масове залиття безкорисних скарг (пункт 4.4):
Що стосується скарг, які подавав гравець — з наданих доказів видно, що Захар Азов намагався створити безпідставні ситуації для скарг, вводячи в оману не лише адміністрацію, а й інших учасників. Це порушення також має серйозні наслідки, оскільки безпідставні скарги створюють негативну атмосферу і забирають час адміністрації, яка повинна їх розглядати. Свідоме створення фальшивих ситуацій є порушенням форумних правил. За це гравець отримує блокування Форумного Акаунту на 15 днів.
Можливо Гравець напише оскарження(скаргу), тому одразу хочу надати відповідь тут
Гравець Захар Азов ви вже неодноразово порушували правила, і це не перший випадок, коли він стає причиною таких ситуацій. Ви не тільки порушуєте правила поведінки в грі, але й намагається створити конфлікти через провокації та фальшиві скарги. Це є чітким сигналом того, що ви не робите висновків з попередніх покарань.
Враховуючи, що ви вже отримували попередні покарання за подібні дії, я вирішив накласти блокування на 7 днів(форумного акаунту 15 днів), щоб дати вам можливість усвідомити свої помилки та змінити своє ставлення до гри і до інших гравців.
Хочу вас попередити, що якщо ви продовжите подавати скарги на клан Moonlight без вагомого обґрунтування або без реальних підстав, це буде вважатися порушенням правил. Ваші дії вже виглядають як злив клану, оскільки на відео-доказах видно, що ви самі провокуєте інших гравців на агресивні дії чи на покарання їхнього клану.
Таке поводження суперечить правилам сервера, і за це ви отримаєте покарання відповідно до пункту 6.36 — "Злив особового складу".( або клану) Якщо ви продовжите подавати безпідставні скарги, вам буде винесеноблокування на 14-31 день.
В майбутньому, якщо скарги будуть подаватись без вагомого обґрунтування або з провокацією, покарання буде накладено без можливості оскарження.
Пояснюю для вас, шановний гравець Захар Азов Блокування — це не просто покарання, а можливість для гравця задуматися над своєю поведінкою і змінити її.
Це покарання стало результатом повторюваних порушень, і я сподіваюся, що ви зрозумієте всю серйозність ситуації і в майбутньому дотримуватися правил.
Розглянуто
З повагою, ГС Неоф Данієль Хомс
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.