Розглянуто R- 3704 Швепсик Керрі 59707

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
616
Реакції
664
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Швепсик Керрі 59707
2. Особистий нікнейм: Михайло Ломака
3. Клан порушника: Carry
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARABUNTA
5. Суть скарги: Просто задав питання, яке мало відношення до батл пасу, приблизно такого контексту:" швидше зловити 40 риби чи занести 20 мішків", тому що я виконував батл пасс, на що гравець Швепсик Керрі мені відповідає:"Ломака видалить игру скорее будет)", чим завуальовано порушив правило UG 1.1:

Заборонені будь-які деструктивні дії щодо UKRAINE GTA , а саме неконструктивна критика UKRAINE GTA, заклики покинути UKRAINE GTA, спроба зашкодити / перешкода розвитку UKRAINE GTA, відштовхувати інших користувачів від придбання будь-яких послуг. | Бан 31 - 6000 днів

Тому що від нього був заклик "видалити гру", який адресований в мій бік. Йдемо далі, я написав приблизно: "Швепсік, мені дуже подобається твоя підвищена увага до мене", на що я отримав відповідь: < охх и Ломашечка(образлива форма, в яку він перетворив моє прізвище "Ломака") иди проспись или как вчера ещё не додушил?)>
На мою думку, під словами "ещё не додушил" він мав на увазі не зовсім адекватний контекст, а також мав ціль мене спровокувати на розпалювання конфлікту.
6. До кази (скріншот/відео): 7. Дата порушення: 24.01.2025

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
457
Реакції
387
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази, виношу вердикт:
Гравець: Швепсик Керрі [59707] - отримує покарання у вигляді "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів + 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Також хочу зауважити, чому гравець не отримав покарання за правилом UKRAINE GTA 1.10:
Як я зрозуміла, гравець сказав "Ломака видалить игру скорее будет)" - не наказовому тоні, тобто, він не просив вас напряму видаляти гру чи наказував вам видалити гру. Можно сказати, що він "пожартував" над вами. За це, він отримує покарання "Неповажне ставлення до гравців"!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі