Розглянуто R-374 Олексій Хоффман/ DM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алечка Фейн❤︎

Моє серденько❤️
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
42
Реакції
41
Бали
23
1. Нікнейм гравця:Олексій Хоффман
2. Особистий нікнейм:Алечка Мейсон
3. Клан порушника:Hoffmans
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: не перебуваю
5. Суть скарги: Хотіла встати з машини, щоб не влізати, але мене затулили в зз, як дивитися по карті зелених зон то там є зз
6. Докази (скріншот/відео):Тута
7. Дата порушення:08.09.2024

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю, мене звати Тоні. Перевіривши ваші докази порушення я виношу наступний вердикт:

Гравець Женя Токугава #1973 Отримує покарання згідно порушення загальних правил UKRAINE GTA:
- 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець
Алечка Мейсон #12667 Отримує покарання згідно порушення загальних правил UKRAINE GTA:
- 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Олексій Хоффман #3142 Отримує покарання згідно порушення загальних правил UKRAINE GTA:
- 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі