Розглянуто R-380 | DM + DM GZ | CrimeFamq

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олаф Рівьєра

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
2
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Олаф Рівьєра [2813]
2. Нікнейм порушника: Даниил Чорний [7967], Олексій Тетеря [6638], Джон Найт [1281]
3. Назва клану порушника: CrimeFamq
4. Суть скарги: Я прибув до магазину «Сільпо» з особистих справ. Територія біля магазину є Зеленою Зоною, де заборонено здійснювати будь-які протиправні дії, зокрема відкривати вогонь по гравцях. Без будь-яких причин та RolePlay-взаємодії вказані особи відкрили по мені вогонь, після чого вбили мене. Вважаю дані дії грубим порушенням правил сервера, а саме порушенням правил Зеленої Зони та безпідставним вбивством гравця.
Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо порушників.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): *посилання*
6. Дата порушення: 14.06.2026

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,202
Реакції
5,213
Бали
253
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець
11276 отримає покарання у вигляді муту на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Гравець 7967 отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Гравець Ростислав Шелбі [8351] отримає покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі