Розглянуто R - 3908 Образа гравців/ 78421

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімасік Тихий/ Східний

–Як ваші справи? –Мої не дуже...
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
59
Реакції
5
Бали
13
1. Нікнейм гравця: 78421
2. Особистий нікнейм: Дімасік Східний 103127
3. Клан порушника: Moonlight
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: - VAFLEDRON
5. Суть скарги:
Вітаю! Сьогодні в мене був квест у батлпасі — виграти п'ять разів у страйкболі. Я поїхав на страйкбол, але, на жаль, там не було людей. Коли я почав звідти їхати, до мене під'їхала машина, і водій сказав: «Пішли на страйк, я тебе виєбу 15:0». Я відмовився, бо він поводився неадекватно. Після цього він почав ображати моїх рідних та казати, що я "ніщенка", яка зараз буде програвати на стрітболі.

Попри це, я вирішив увімкнути Фрапс і піти на страйкбол. Ця людина дуже сильно багаюзила, і в мене склалося враження, що він грав із софтом. На жаль, я цього не зазняв, бо коли я вмикаю Фрапс, у мене починає сильно лагати. Він виграв, вийшов із лобі й почав говорити, що "відріже моїй мамі ноги". Коли я сказав, що можу звернутися на форум, він відповів, що я "єб ани й фор умник" і що він "їб ав всю мою сім'ю".

На жаль, мені вдалося записати на Фрапс лише те, як ми були в лобі. Більше нічого не встиг зафіксувати, оскільки він починав мене бити, і я не встигав увімкнути Фрапс. Прошу покарати цього гравця з максимальною суворістю, щоб він хоча б інколи думав голов
ою."
6. Докази (скріншот/відео): Тут
7. Дата порушення: 22.02.2025

Ксавье Брукс

Тревор Фитцджералд
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
174
Реакції
65
Бали
73
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт.

Гравець - Максим Талавіра [78421] отримає покарання у вигляді.

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів.

Також.

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.

Також.

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі