Розглянуто R-391 | Дм,оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Січ 2025
Дописи
17
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Мія Бонд
2. Нікнейм порушника:Владюша Хелл, Олександр Брабуз
4. Суть скарги: дані гравці які закинули жалоби на мене та весь мій клан не показав усієї інформації та усіх доказів! Дані гравці почали оскать мене без причини! Гравці як Артем Кабан, Максим Бонд, Даня Вальтер хотіли з ними поговорити по мирному! Коли їм було сказано що у мене веде ця відео фіксація почали шукати кожного по одному! Прошу адміністрацію розсудити по справедливості! Так як я до цього також подавала скаргу на Владюша Хелл але ніхто не відреагував! Також є фрапс на те як він та його колеги зайшли в теплицю та почали некультурно висловлюватись! Але це відео можу показати особисто адміністратору який буде оглядати мою скаргу! Буде вся інформація не тільки зі слів очевидців але також усі скріншоти віпчату ! (Сюди залити не можу оскільки великий формат)
тайм-код 0:00- 1:11 та 2:45-3:00
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6. Дата порушення:15.06.2026

Останнє редагування:

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,460
Реакції
5,234
Бали
253
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець
1090 отримає покарання у вигляді бану на 1 день за порушення правил UG, а саме:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Гравець 5165 отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Гравець 3484 отримає покарання у вигляді муту на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі