Розглянуто R - 392 | Никита Тюбикович, Аркаша Тюбикович, Скандал Тюбикович/стрімснайп, расизм, русня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

МИРОН

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
46
Нікнейм гравця
Никита Тюбикович 481
Аркаша Тюбикович 33350
Скандал Тюбикович 30257
Клан порушника ТЮБИКИfamq

Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому
DESTROYERS

Суть скарги; прошу переглянути повне відео там видно і чути усі порушення, особливо зверніть увагу на висловлювання "політика, война" я у цей час проводив стрім який мені заблочили через цих трьох гравців, так як я являюсь медіа партнером цього проекту я не міг стрімим 3 дня і при повторному попередженні мені заберуть можливість стрімити з ПК, також чути як вони включають російську пісню "Вагнера", прошу видати максимальне покарання, за неадекватну поведінку, такі гравці псують враження про проект, запис був 07.07 вони були у моєму клані на відео видно що після всього зробленого ними я їх видалив
07.08

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Во первых видео уже больше 7 дней, во вторых стрим снайпа небыло, так как я спрашивал у тебя, идет ли у тебя стрим,и какая к черту русня, Слава Украине!

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Нікнейм гравця
Никита Тюбикович 481
Аркаша Тюбикович 33350
Скандал Тюбикович 30257

DESTROYERS

Суть скарги; прошу переглянути повне відео там видно і чути усі порушення, особливо зверніть увагу на висловлювання "політика, война" я у цей час проводив стрім який мені заблочили через цих трьох гравців, так як я являюсь медіа партнером цього проекту я не міг стрімим 3 дня і при повторному попередженні мені заберуть можливість стрімити з ПК, також чути як вони включають російську пісню "Вагнера", прошу видати максимальне покарання, за неадекватну поведінку, такі гравці псують враження про проект, запис був 07.07 вони були у моєму клані на відео видно що після всього зробленого ними я їх видалив
07.08
+ У тебя был стрим после этого момента на следуйщий день)

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
Нікнейм гравця
Никита Тюбикович 481
Аркаша Тюбикович 33350
Скандал Тюбикович 30257

DESTROYERS

07.08
+ Заблуждения для администраторов, Наши айди неправильно написаны, ПРОШУ УЧЕСТЬ эти моменты уважаемые Администраторы

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
Нікнейм гравця
Никита Тюбикович 481
Аркаша Тюбикович 33350
Скандал Тюбикович 30257

DESTROYERS

07.08
опять обман администрации, в том что тебя заблокировали а в итоге ты стримил на следующий день, за стрим у тебя спросили есть ли он, в итоге ты промолчал

Влад Давінчі

03 | Східна Україна | ГС Неоф
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
313
Реакції
102
Бали
43
Вітаю, переглянувши докази, виношу вирок.
Гравець Никита Тюбикович 481, Аркаша Тюбикович 33350, Скандал Тюбикович 30257, покарання згідно правил серверу
Провокації в сторону блогерів які можуть нашкодити їх медіа ресурсам - (/pban від 3 до 30 днів)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі