Розглянуто R-400 | DM, DB, DM Car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Едельвейс

Бешкетник
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
91
Реакції
82
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Артем Едельвейс
2. Нікнейм порушника: Бодя Дерден (233890), Роман Заяць (185331)
3. Назва клану порушника: GROSMAN
4. Суть скарги: Я працюючи на евакуаторі відвозит авто на штраф майданчик, по дорозі їхав автомобіль та почав таранити, після того як я здав авто я виїхав і полачалася стрільба по автомобілю після чого двоє громаняд росстріляли мене зі зброї
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 30.07.2026

Артем Бандерівський

Мл.Адміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
188
Реакції
139
Бали
88
Вітаю Шановний Гравець.
Гравець Бодя Дерден[233890] отримає покарання[деморган 95 хвилин]:
Порушення правил Ukraine Gta 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Порушення правил Ukraine Gta 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.

Порушення правил Ukraine Gta 6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.

Примітка: Правило діє лише у випадку, якщо підтверджено, що гравець перебував на роботі та виконував робочі завдання.

Гравець Рома Заяць[185331] отримає покарання [деморган 140 хвилин]:

Порушення правил Ukraine Gta 6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.
Примітка: Правило діє лише у випадку, якщо підтверджено, що гравець перебував на роботі та виконував робочі завдання.

Порушення правил Ukraine Gta 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Порушення правил Ukraine Gta 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

⚠️Клан GROSMAN отримує попередження за Порушення правил Ukraine Gta 6.1, 6.4, 6.42 від Модератора Клану.
Ситуація станом на зараз [0/3] [1/2] - Скарга на неоф.орг - [R-400]

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі