Вячеслав Крутов
Активний гравець
- Реєстрування
- 26 Бер 2023
- Дописи
- 38
- Реакції
- 27
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця:Богдан Ярема,Максим Картофанович,Олексій Клеймьонов,Вадим Колобок,Ілля Скотт
2. Особистий нікнейм: Вячеслав Крутов
3. Клан порушника: Невідомо,так як я гравець держ.організацій
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Данні гравці залізли на кришу СБУ та без причини почали ДМ в ЗЗ. Вбивши мене,вони залишились на криші,однак мої колеги СБУ зачистили їх. Через 7 хвилин після цього,повернувшись в сбу щоб взяти зміну після лікарні і приступити до інших справ,я помітив ,що вони повернулись і знову засіли на СБУ, почали масовий дм,тим самим порушили правило РК. Знизу залишу два відеодоказа.
Таймкод Відео н1 0:17- початок ДМу. Відео н2 0:11 - порушення РК та повторний ДМ
6. Докази (скріншот/відео): Тиць1 Тиць2
7. Дата порушення: 14.07.2023
2. Особистий нікнейм: Вячеслав Крутов
3. Клан порушника: Невідомо,так як я гравець держ.організацій
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Данні гравці залізли на кришу СБУ та без причини почали ДМ в ЗЗ. Вбивши мене,вони залишились на криші,однак мої колеги СБУ зачистили їх. Через 7 хвилин після цього,повернувшись в сбу щоб взяти зміну після лікарні і приступити до інших справ,я помітив ,що вони повернулись і знову засіли на СБУ, почали масовий дм,тим самим порушили правило РК. Знизу залишу два відеодоказа.
Таймкод Відео н1 0:17- початок ДМу. Відео н2 0:11 - порушення РК та повторний ДМ
6. Докази (скріншот/відео): Тиць1 Тиць2
7. Дата порушення: 14.07.2023
Останнє редагування: