Зачинено R - 4032

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм гравця: 70463
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Клан порушника: KOBRA - KAY
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ніяк ні!
5. Суть скарги: Вів затримання правопорушника за порушення Кримінального Кодексу України Стаття 42. Таран службового транспорту з метою перешкоджання роботі службових осіб. Гравець 70463 Відкрив без причини вогонь по даному транспортному засобу та вбив затриманого.
Гравець порушив:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6. Докази (скриншот/відео): Відео доказ - [Посилання] ( на відео не буде чути звук оскільки я був в діскорді та там була приватна розмова яку забороняється розголошувати, за потребами можемо піти який раз у войс та я надам покажу доказ зі звуком, також я маю більш повну відео фіксацію як все відбувалося та покажу її за потребами у войсі.)
7. Дата порушення: 08.03.2025

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, переглявнувши наданий вами відео-доказ, хочу винести свій вердикт:
Відео-доказ є не повним, можливо від вас була провокація цього гравця, а по людині він стріляв не навмисно, переподайте відео-доказ хочаб на 30 секунд більше, та подайте скаргу знову. (також не чутно вашого голосу)

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі