Розглянуто R - 4231 BARXATNIE

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм гравця: 103428, 112096, 9232, 104380, 111553, 109609, 85363, 115813.
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Клан порушника:
BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ніяк ні!
5. Суть скарги:
Вітаю. Я, підполковник ЗСУ Назар Коноба (ID: 68384), разом зі своїм співробітником, капітаном Сашком Саничем (ID: 111999), повертався після лікування в МОЗ м. Києва назад до ЗСУ. Ми вирішили скоротити шлях, поїхавши через об’їзну дорогу. На жаль, під час нашого руху ми зіткнулися з групою озброєних осіб, які представилися як терористичне угруповання BARXATNIE. Вони перекрили нам дорогу.

Коли я вийшов з автомобіля, намагаючись пояснити ситуацію та закликати їх пропустити нас, один з них без будь-якої IC причини відкрив вогонь по мені та ліквідував мене на місці, що є прямим порушенням пункту 6.2 “DeathMatch (DM)” – доведення до несвідомого стану без вагомої на те IC причини.

Також хочу зазначити, що гравці з ID 111553 та 85363 неадекватно себе поводили – один з них образив мене нецензурною лексикою, інший сказав “туда ло…” (думаю, суть зрозуміла), що є порушенням загальних норм поведінки та RP атмосфери.

Окрім цього, кілька гравців пішли в рукопашну проти озброєних осіб, що явно є
NonRP дією (пункт 6.19 – дії, неможливі в реальному житті, що псують RP атмосферу).

Також був зафіксований факт навмисного пошкодження транспорту, що підпадає під правило 6.4 “DM Car” – нанесення шкоди ТЗ без IC причини.

Окремо хочу підкреслити, що мій співробітник, Сашко Санич (ID: 111999), не винен у моїй загибелі – це був звичайний мікслік, і я не маю до нього жодних претензій.

На мій розсуд, гравці повинні отримати відповідне покарання згідно з правилами сервера за порушення, які мали місце:

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

6. Докази (скриншот/відео): Відео фіксація - [Посилання]
7. Дата порушення: 16.04.2025

Владка Гаресон

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
1,174
Реакції
445
Бали
223
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець 111999
Отримує покарання у вигляді:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Також гравець 112096
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Також гравець 111553
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Також гравець 104380
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Також гравець 103428

Також гравець 85363
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. |
Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі