Розглянуто R-4581 Для ГС Неоф 75811 та 112683 Spawn Kill

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Кві 2025
Дописи
10
Реакції
18
Бали
6
1. Нікнейм гравця: 75811 та 112683
2. Особистий нікнейм: Антоніо Котик
3. Клан порушника: Carry
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BlackShadows
5. Суть скарги: Spawn Kill
6. Докази (скриншот/відео): тиць
7. Дата порушення: 07.06.2025

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Гравець #112683 отримує покарання у вигляді:
6.6. "SK" - Spawn Kill - доведення гравця до несвідомого стану на місці появи / відродження. |
Деморган 60-100 хвилин

Також правила для гравців які не ознайомлені, що під час війни заборонено вбивати на місці спавн

1. Забороняється вбивати у Зеленій Зоні (DM GZ).
2. Клан не може мати більше 15-ти війн.
3. Дозволено проводити війну кланів біля АЗС, СТО, але якщо ви нанесете шкоду гравцю без організації, то будете покарані за DM GZ.
4. Забороняється вбивати інших учасників кланів коли вони працюють на роботі навіть якщо у вас з ними війна.
5. Дозволено таранити інше авто (тільки якщо у вас війна з кланом, в якому знаходиться людина).
6. Забивати війну клану може тільки лідер та модератор клану.
7. Запропонувати перемир'я може тільки лідер та модератор клану.
8. Якщо клан оголошує війну іншому клану, займається слот для війни у обох кланів. Зворотна заявка зі сторони іншого клану не потрібна.
9. Для перемир'я необхідна домовленість обидвох сторін. Ініціатор перемир'я подає заяву, потім таку саму заяву подає отримувач.
10. Заборонено забивати війну клану у якого всі слоти для війни зайняті.
11. Війни кланів забороняється відкривати вогонь або вбивати гравця, який знаходиться в машині так як, не знають чи ворожий клан, чи союзний.

12. Війновим кланам забороняється перестрілюватись між собою на територіях, які вказані на карті, а саме де проходять битви за територію.
13. Забороняється любий вид провокацій гравців, які знаходяться у ворожому клані та проводять битву за територію.
14. Війновим кланам забороняється створювати перешкоду роботі гравцям, які знаходяться у ворожому клані.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі