Розглянуто R-4782 згадка родичів + погрози моїх даних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данич

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
60
Реакції
48
Бали
21
1. Нікнейм гравця:Крил Цитрусик
2. Особистий нікнейм:Даня Зоря
3. Клан порушника:CITRUSIK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: НІ
5. Суть скарги:стояв в афк і він почав мені погрожувати даних і почав говорити про родичів і сказав що він мої дані сальет в дс канал в тіктоці і ютубі
6. Докази (скриншот/відео):тиць
7. Дата порушення:13.07.2025

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1. Нікнейм гравця:Крил Цитрусик
2. Особистий нікнейм:Даня Зоря
3. Клан порушника:CITRUSIK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: НІ
5. Суть скарги:стояв в афк і він почав мені погрожувати даних і почав говорити про родичів і сказав що він мої дані сальет в дс канал в тіктоці і ютубі
6. Докази (скриншот/відео):тиць
7. Дата порушення:13.07.2025
Мда...Завжди мені було цікаво ,для чого чіпати батьків?

Олег Качмарчик

Шановний гравець
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
38
Бали
21
Рідних трогати то тік за компютером може ..ахахха той цитрусік так плакав був коло лікарні що адмінів на мене викликав і виставив на форум ..тіп гнилий максималюно на всі 100% і за рідних він не перший раз говорить!!тут його на відкат зловили ЛОУТАБ!!!!.

Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
93
Реакції
24
Бали
11
тип успокойся ты на страйку проиграл 24-0 и бесишся

Данич

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
60
Реакції
48
Бали
21
Кирил извинить публично и я удалю скаргу

Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
93
Реакції
24
Бали
11
хахахахахаххахаха губо закаточною машину тебе не подарить шантажор малой хахахахахахахаххахахахахаха

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,526
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Гравець #52027 отримує покарання у вигляді:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів
5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
Слово 200-вважається не припустимим, для вас обозначення - "Груз 200" на українській мові буде "вантаж 200". Термін використовується для позначення загиблих військовослужбовців під час військових дій або померлих від поранень. Він також може позначати процес транспортування тіл загиблих, особливо з використанням цинкових трун.
В нашій грі це є не припустимим.
Покарання застосовується у вигляді бану.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі