Розглянуто R-4988 ОСК + ОСК Рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: Кевін Авторитетов та Сотка Тюбикович
2. Особистий нікнейм:
Дава Борщук
3. Клан порушника: BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги:
Хочу подати скаргу на гравців Кевін Авторитетов та Сотка Тюбикович за токсичну поведінку та грубі образи.
Хочу подати скаргу на гравців Кевін Авторитетов та Сотка Тюбикович за токсичну поведінку та грубі образи.
Ситуація сталася після гри у страйкбол, де ми грали 1 на 1 без команд. Під час матчу я дотримувався правил та грав чесно. Після того, як я виграв, Кевін Авторитетов почав проявляти агресію та висловлювати на мою адресу образи лише через те, що програв. Хочу підкреслити, що з мого боку не було жодних образ або провокацій – я спокійно відпрацьовував ситуацію і не відповідав на його негатив.
У кінці конфлікту втрутився гравець Сотка Тюбикович, який замість того, щоб заспокоїти ситуацію, почав ще більше її розпалювати. Він перейшов на особисті образи та згадав моїх рідних, назвавши мене «Син тварі». Вважаю такі слова абсолютно неприпустимими та принизливими як для мене, так і для моїх близьких.
Подібна поведінка порушує правила спілкування та псує атмосферу на сервері. Прошу адміністрацію розглянути цей інцидент і покарати Кевіна Авторитетова та Сотку Тюбиковича максимальними строками, щоб вони усвідомили свою помилку та надалі не допускали подібних дій.

6. Докази (скриншот/відео): Бамс
ТАЙМ КОДЫ:
00:01- 00:53 - ОСК От Кевіна Авторитетова

1:06- 1:09 - ОСК + ОСК Рідних от Сотки Тюбиковича
7. Дата порушення: 30.07.2025

Генрі Вінчестер

Коли ми разом нас не здолати
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
676
Реакції
414
Бали
108
Вітаю,
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #89802 отримує покарання у вигляді:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець #9544 отримує покарання у вигляді:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

Гравець #86181 отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі