Сергій Савченко
[L | SATORI] Сергій Савченко
- Реєстрування
- 9 Січ 2025
- Дописи
- 72
- Реакції
- 62
- Бали
- 23
1. Нікнейм гравця: Марік Молдован Мага Молдован
2. Особистий нікнейм: Сергій Савченко
3. Клан порушника: БАРИГА-FAMQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SATORI
5. Суть скарги:
Катаючись по мапі, я заїхав до роботи «Таксі» та зробив розворот, щоб продовжити поїздку. У цей момент по моєму авто було відкрито вогонь. Я зупинився та вийшов із машини, щоб з'ясувати, чому по мені стріляють. У ході конфлікту я був змушений відкрити вогонь у відповідь, унаслідок чого один із нападників загинув, а інший — вбив мене.
Порушення:
DM in GZ
DM Car
Головне: за наявною в мене інформацією, один із гравців був лідером клану, тож за його дії має бути покарання щонайменше у вигляді догани для всього клану, згідно з правилами серверу.
Важливе уточнення:
Я є учасником банди, згідно RP мого персонажа в мене була зброя. Після того як по мені відкрили вогонь — ситуація автоматично перейшла в RP, і я мав повне право захищати себе, що і зробив. Але підкреслюю, ініціаторами конфлікту були саме порушники, які порушили одразу декілька пунктів правил.
Прохання до адміністрації:
Розглянути ситуацію згідно логів;
Покарати гравців, які відкрили вогонь без причини в GZ;
Видати догану клану, лідер якого брав участь у даному порушенні.
6. Докази (скриншот/відео): ВІДЕО
7. Дата порушення: 28.07.2025
2. Особистий нікнейм: Сергій Савченко
3. Клан порушника: БАРИГА-FAMQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SATORI
5. Суть скарги:
Катаючись по мапі, я заїхав до роботи «Таксі» та зробив розворот, щоб продовжити поїздку. У цей момент по моєму авто було відкрито вогонь. Я зупинився та вийшов із машини, щоб з'ясувати, чому по мені стріляють. У ході конфлікту я був змушений відкрити вогонь у відповідь, унаслідок чого один із нападників загинув, а інший — вбив мене.
Порушення:
DM in GZ
DM Car
Головне: за наявною в мене інформацією, один із гравців був лідером клану, тож за його дії має бути покарання щонайменше у вигляді догани для всього клану, згідно з правилами серверу.
Важливе уточнення:
Я є учасником банди, згідно RP мого персонажа в мене була зброя. Після того як по мені відкрили вогонь — ситуація автоматично перейшла в RP, і я мав повне право захищати себе, що і зробив. Але підкреслюю, ініціаторами конфлікту були саме порушники, які порушили одразу декілька пунктів правил.
Прохання до адміністрації:
Розглянути ситуацію згідно логів;
Покарати гравців, які відкрили вогонь без причини в GZ;
Видати догану клану, лідер якого брав участь у даному порушенні.
6. Докази (скриншот/відео): ВІДЕО
7. Дата порушення: 28.07.2025