Анюта Маренко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 153
- Бали
- 38
1. Нікнейм гравця: фарвікс карбюраторшик
2. Особистий нікнейм: анюта маренко
3. Клан порушника: італьяно
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DniproCity
5. Суть скарги: злив клану, чи здається?
прикріплю свою минулу скаргу яку не схвалили, тому що «гравець заливав жб, щоб впевнитися чи були порушення чи ні» *тик*
так ось, враховуєм 3 відмовлених скарги з моєї скарги яку я прикріпила, та додаємо скарги які були написані вчора/сьогодні, та які теж були відмовлені *тик*, *тик* «знову перезалив на мене, який відхилили»
також хочу вказати на слова ГС
«злив клану вважається якщо є 5-8 відмовлених» кількість відмовлених скарг цього гравця, вже складають пʼятірку.
отже, я вважаю що гравець намагається злити або мене, або мій клан, та на мою думку він намагається зробити фарм жб. заливає скарги в яких немає критичних порушень.
6. Докази (скриншот/відео): в суті скарги.
7. Дата порушення: 08.08.25
2. Особистий нікнейм: анюта маренко
3. Клан порушника: італьяно
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DniproCity
5. Суть скарги: злив клану, чи здається?
прикріплю свою минулу скаргу яку не схвалили, тому що «гравець заливав жб, щоб впевнитися чи були порушення чи ні» *тик*
так ось, враховуєм 3 відмовлених скарги з моєї скарги яку я прикріпила, та додаємо скарги які були написані вчора/сьогодні, та які теж були відмовлені *тик*, *тик* «знову перезалив на мене, який відхилили»
також хочу вказати на слова ГС
«злив клану вважається якщо є 5-8 відмовлених» кількість відмовлених скарг цього гравця, вже складають пʼятірку.
отже, я вважаю що гравець намагається злити або мене, або мій клан, та на мою думку він намагається зробити фарм жб. заливає скарги в яких немає критичних порушень.
6. Докази (скриншот/відео): в суті скарги.
7. Дата порушення: 08.08.25