Розглянуто R-513 // Бездушні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2024
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
Ось живий приклад як люди ведуть себе на війні за бізнес, маю ряд питаннь:
1) Чи буде продовжуватись це так тому що це не перший раз
2) Чи на вашу думку клан Bezdushnie вартує існувати серед адекватних людей
3) Чи будуть далі слідкуючі за неоф ігнорувати бізвари та ігнорувати те що тут відбувається
Люди відбивають будь яке бажання в грі, якщо ви вважаєте що ваші сили на розробку гри ідуть для таких людей, тоді я мовчу, якщо ж в вас є бажання зробити цей проект ще краще рекомендую придивитись до такого
Ось приклад лише одної людини яка думає що він герой, та старається показатись крутішим за рахунок оцкання інших людей, абсолютно відсутнє виховання, ось такі у нас диванні герої нашого часу, які руйнують проект з середини *тиць*

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю! Дякую за повідомлення. Розумію ваше занепокоєння та емоційний стан. Відповім на ваші питання і додам свої думки:

1. Чи буде продовжуватись це так, тому що це не перший раз?
На жаль, ситуації, коли гравці використовують образи до клану суперника є часте. Але ми слідкуєм за цим та модеруєм. Тут важливо фіксувати їх порушення та писати скарги на агресорів.

2. Чи на вашу думку клан Bezdushnie вартує існувати серед адекватних людей?
Кожен клан має право на існування, в тому чеслі і " Bezdushnye " На разі на гравців цього клану я давно не помічав скарг, я вважаю його цілком адекватним. Тому що судити цілий клан по одному гравцю не правильно.

3. Чи будуть надалі слідкуючі за неоф ігнорувати бізвари та ігнорувати те, що тут відбувається?
Якщо адміністратори не слідкують за бізварами то на те є причина. У нас є інша не мало важлива робота. Але переодично я за ними слідкую у вільний час. Я та інші слідкуючі не завжди можуть помітити деякі порушення, но ви завжди можете зафіксувати порушення та написати скаргу.

Ваше розчарування зрозуміле, і в таких ситуаціях важливо зберігати ігровий інтерес та не вестись на провокацію. Гравець буде покаранний згідно загальних правил.

Сподіваюсь, я вам поміг
Гравець Ернест Партизан #1498 отримує покарання:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі