- Реєстрування
- 22 Січ 2024
- Дописи
- 775
- Реакції
- 417
- Бали
- 83
1. Нікнейм гравця: мага молдован 53258
2. Особистий нікнейм: Сергій Мудрак
3. Клан порушника: БАРИГА-FAMQ (на останній момент порушення)
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ITALIANO
5. Суть скарги: массове порушення правил UG, а саме:
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної/завершеної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн
6. Докази (скриншот/відео): тик 1 тик 2 тик 3 також порушення були скоріше та багато з яких не зафіксовані на форумі, але є декілька скарг де було порушенне правило 6.51.1 (прикріпив нижче)
скарга на порушення 6.51.1
скарга за порушення 6.51.1 (ще одна)
Коли я вийшов за тереторію коли закінчилася ставка на контейнері, на мене подали скаргу для ГА, та пані ГА відповіла "на наступний раз подавайте скаргу на гравців, будемо карати за обхід" докази слів ГА
Тайм-коди до відео-доказу "тик 3"
0:30 видно як гравець біжить за тереторію
3:18 видно як на контейнері збита ставка, а з зони контейнерів біжить мага молдован
Очікую для гравця "Мага Молдован 53258" покарання про яке говорила пані ГА Валерія Савченко
7. Дата порушення: 18.08.2025 та 19.08.2025
2. Особистий нікнейм: Сергій Мудрак
3. Клан порушника: БАРИГА-FAMQ (на останній момент порушення)
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ITALIANO
5. Суть скарги: массове порушення правил UG, а саме:
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної/завершеної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн
6. Докази (скриншот/відео): тик 1 тик 2 тик 3 також порушення були скоріше та багато з яких не зафіксовані на форумі, але є декілька скарг де було порушенне правило 6.51.1 (прикріпив нижче)
скарга на порушення 6.51.1
скарга за порушення 6.51.1 (ще одна)
Коли я вийшов за тереторію коли закінчилася ставка на контейнері, на мене подали скаргу для ГА, та пані ГА відповіла "на наступний раз подавайте скаргу на гравців, будемо карати за обхід" докази слів ГА
Тайм-коди до відео-доказу "тик 3"
0:30 видно як гравець біжить за тереторію
3:18 видно як на контейнері збита ставка, а з зони контейнерів біжить мага молдован
Очікую для гравця "Мага Молдован 53258" покарання про яке говорила пані ГА Валерія Савченко
7. Дата порушення: 18.08.2025 та 19.08.2025