Даніл Торетто
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Кві 2025
- Дописи
- 121
- Реакції
- 80
- Бали
- 33
- Вік
- 22
1. Нікнейм гравця: Павло Сорочинський
2. Особистий нікнейм: Даніл Торетто
3. Клан порушника: SpiritS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Виїхав я на орієнтування , та під час поїздки побачив чоловіка схожого на того хто находиться в розиску , коли підійшов він не був афк та під час перевірки документів лів(чесно не хотів заливати думав може краш), потім судьба дає ще шанс його зловити побачив вторий раз його і почав гнатися за ним( Відразу кажу як побачив його номера на машині схожі із розиском , та не було танування в машині і його було видно), і почав гнатися за ним вже щоб затримати і відвезти у відділ але і цей раз він лівнул) , той що біля мене їхав не знаю чому він далі поїхав, тому суть скарги на Павло тільки що він зробив ухід від рп, і тепер мало буде звіту
6. Докази (скриншот/відео):
Перший ухід від рп: Тайм-код 0:20-0:45-Перевірка вихід
Другий раз від РП: Тайм-код 01:05-01:15 - Вихід
7. Дата порушення: 11.09.2025
2. Особистий нікнейм: Даніл Торетто
3. Клан порушника: SpiritS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Виїхав я на орієнтування , та під час поїздки побачив чоловіка схожого на того хто находиться в розиску , коли підійшов він не був афк та під час перевірки документів лів(чесно не хотів заливати думав може краш), потім судьба дає ще шанс його зловити побачив вторий раз його і почав гнатися за ним( Відразу кажу як побачив його номера на машині схожі із розиском , та не було танування в машині і його було видно), і почав гнатися за ним вже щоб затримати і відвезти у відділ але і цей раз він лівнул) , той що біля мене їхав не знаю чому він далі поїхав, тому суть скарги на Павло тільки що він зробив ухід від рп, і тепер мало буде звіту
6. Докази (скриншот/відео):
Перший ухід від рп: Тайм-код 0:20-0:45-Перевірка вихід
Другий раз від РП: Тайм-код 01:05-01:15 - Вихід
7. Дата порушення: 11.09.2025