Назарка??
Активний
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 128
- Реакції
- 19
- Бали
- 18
Нікнейм гравця: Владислав Лисюк
2. Особистий нікнейм: Назарій Кузьменко
3. Клан порушника: Булочка
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Jungle
5. Суть скарги: Ми хотіли зробити обмін його бізнеса на мою машину з моєю доплатою (( але після того як у мене вилетіло він 20хв не приходив на біжу та заблокував мене в діскорді))
Фото/відео докази: Таймкоди: 1 раз скидую йому гроші (на купівлю ренж ровера) 2:42. 2 раз скидую йому гроші 03:56. Продаю йому машину 4:20. Я аварійно покинув область 5:26. Чекаю його на біржі з 7:02. Ще чекаю його на біржі 9:00. Показую нашу переписку 9:15
7. Дата порушення: 20.08.2023
Відео докази обрізані тому орієнтуйтеся по часу вказаному на екрані
Прохання повернути мені гроші у розмірі 5 мільйонів ( це ціна ренжровера за якою його в мене купили б люди)
2. Особистий нікнейм: Назарій Кузьменко
3. Клан порушника: Булочка
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Jungle
5. Суть скарги: Ми хотіли зробити обмін його бізнеса на мою машину з моєю доплатою (( але після того як у мене вилетіло він 20хв не приходив на біжу та заблокував мене в діскорді))
Фото/відео докази: Таймкоди: 1 раз скидую йому гроші (на купівлю ренж ровера) 2:42. 2 раз скидую йому гроші 03:56. Продаю йому машину 4:20. Я аварійно покинув область 5:26. Чекаю його на біржі з 7:02. Ще чекаю його на біржі 9:00. Показую нашу переписку 9:15
Відео докази обрізані тому орієнтуйтеся по часу вказаному на екрані
Прохання повернути мені гроші у розмірі 5 мільйонів ( це ціна ренжровера за якою його в мене купили б люди)
Останнє редагування: