Розглянуто R-566 | Нон рп обман + оски

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
41
Реакції
15
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Валера Гуцулович
2. Нікнейм порушника: Илья Гайданака
3. Назва клану порушника: Пепсі-Кола
4. Суть скарги: Я впереше зайшов на цей сервер с другом який взягалі зайшов на проєкт в перше ми виполняли квести, я виконав квест з автобусом раніше тому їздив біля нього до мене пристав цей гравець типу давай ключі я куплю я спочатку не почув іза друга вийшов з машини а він мене взяв у стяжки і почав грабувати забрав у мене хлам з завдань і гроші і після чого я сказав верни або я тебе на форум залью він почав оскати і після чого я стояв афк писав жалобу на нього він приїхав почав ДБшити і оскати далі і мені стало дуже образливо тому що я з другом зайшов розвиватися на сервері вперше а тут нас пограбували щей ображали наших батьків тому прошу видати гравцю максимальне покарання а саме 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів, також 2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин, 2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн, 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, також прошу заблокувати його IP адресу тому що цей гравець я так зрозумыв масово їздить і обкрадує новачків у надії знайти кейси за початок гри на сервері і це можливо не тільки на цьому сервері
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ось
6. Дата порушення:07.07.2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,787
Реакції
562
Бали
253
Вітаю.

Гравець [12464] отримує:
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан 31

Гравець [12071] отримує:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан 5

3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі