Розглянуто R-5750 | KARMA DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Сенди Монтеро | 52867, Владислав Янукович | 117893.
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба | 68384.
3. Клан порушника: KARMA.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Так. Клан Montana.
5. Суть скарги: Я попросив особу підвезти мене до маку. Клан з яким я маю війну вбив мене в зеленій зоні. Згідно правил '' Клани війни та союзи '' а саме '' Правила війни кланів'' Пункт 3 говорить що - 3. Дозволено проводити війну кланів біля АЗС, СТО, але якщо ви нанесете шкоду гравцю без організації, то будете покарані за DM GZ. Про магазини нічого не є сказано, що їм є дозволено вбивати там осіб.

Сенди Монтеро
- особа є Лідером клану. Наскільки я знаю то за це порушення, а саме DM in ZZ, особа отримає покарання у вигляді:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин

На відео записі видно як Сенди Монтеро шкоду по автівці : 00:50-00:54

Владислав Янукович - Порушення правил Ukraine GTA

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

6. Докази (скриншот/відео): Правила зелених зон - [Посилання]
Докази на те що
Сенди Монтеро є Лідером клана - [Посилання]
Докази на саме порушення - [Посилання]

7. Дата порушення: 27.09.2025

Генрі Вінчестер

Коли ми разом нас не здолати
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
675
Реакції
414
Бали
108
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #52867 отримує покарання Деморган 120 за
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець #117893 отримує покарання Деморган 80 за
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець #68384 отримує покарання Деморган 45 за
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі