Розглянуто R-5790 Ухід в ЗЗ/ДМ ЗЗ/Неповажне ставлення Макс Крутов для ГС/ЗГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Габрієль Овнкуні

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
55
Реакції
153
Бали
36
1. Нікнейм гравця: Макс Крутов
2. Особистий нікнейм: Габрієль Керрі
3. Клан порушника: Ghosts
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги:
Їхав я собі до своєї аптеки коли дивлюся старий знайомий котрий любе пострілятись 2х1,я підбіг до нього та спитав як життя і він почав до мене нешанобливо відноситись про що свідчить відеодоказ на 0:20 секунді,потім я запропонува йому вийти пострілятись 1х1 на що він ніяк не відреагував. Далі я побіг до свого самоката що видно на 2:17,але добігши до самокату помітив як по мені відкрили вогонь і потім людина забігла в Зелену Зону що видно на 3:00 хвилині коли я підбіг до нього назад. Дочекавшись свого товариша Макс Крутов по мені відкрив вогонь коли я знаходився в Зеленій Зоні що видно на 3:03 хвилині відео! Прошу також замітити що на даного гравця дуже багато скарг де він себе поводить нешанобливо до інших гравців!

Суть скарги свідчить про те що Макс Крутов зробив критичні порушення згідно правил:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

6. Докази (скриншот/відео): тиць
7. Дата порушення: 28.09.2025

Тайм коди:
0:20 неповажне ставлення
2:17 відкрив вогонь
3:00 Ухід в зелену зону після того як сам розпочав перестрілку
3:03 фд зз

Останнє редагування:

Генрі Вінчестер

Коли ми разом нас не здолати
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
677
Реакції
412
Бали
108
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #70926 отримує покарання Деморган 70 за
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець #8996 отримує покарання Деморган 130 Мут 60 за

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравець #94011 отримує покарання Деморган 70 за

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі