Розглянуто R - 592 Катану Мерфи,Талер Мерфи,Саня Хапа,Катсу Мерфи,Денис Поскот//DM//Багоюз//БХ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
61
Реакції
38
Бали
33
1. Нікнейм гравця:Талер Мерфи,Саня Хапа,Катсу Мерфи,Денис Поскот.
2. Особистий нікнейм:Артем Ескобар
3. Клан порушника:Не володію інформаціюю
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:ніяк ні
5. Суть скарги:Ми зупинили автомобіль за рулем був Катану Мерфи він запросив відеофіксацію ми кажемо сідайте в автомоболіь тому що тут забагато людей и каже"не догоните" та ми почали погоню біжемо дуже довго та нарешті догнали вони почали усі стрилітя це порушення ДМ.Прошу надати покарання мабуть хтось з них є модератором клану та прошу видати догану клану.Також видайте покарання Катану Мерфи він багоюзив дуже швидко біг.Також Талер Мерфи порушив термін "БХ"
6. Докази (скріншот/відео):клик.тайм коди:00.02 зупинили авто,в 00:30 він запросив відео доказ,00.52 запропунували проїхати в віділок,в 01:52 він каже не догоніте.з 2:00 до 3:35 майже догнали,в 3:40 почали стріляти.
7. Дата порушення:09.09.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
79
Реакції
136
Бали
36
Во первых быстро бежать, это не багоюз, это используют все.
во вторых я начал убегать, тоесть идёт погоня, а из ваших кто-то с ходу мне в затылок пулю пустил. я начал бежать от вас, вы уже свои тачки поспавнили и потом задержали, там где вас убили, небыло ЗЗ а те ребята клановци и мы имеем право убивать госки, а на этом видео нет нарушений, тебе лишь бы поплакатся на форум, иди играй нормально, тебе не мешает никто, каждый играет роль свою. темболее жалоба не по форме

Мадара Мерфи

Активний
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
123
Реакції
69
Бали
31
Во первых быстро бежать, это не багоюз, это используют все.
во вторых я начал убегать, тоесть идёт погоня, а из ваших кто-то с ходу мне в затылок пулю пустил. я начал бежать от вас, вы уже свои тачки поспавнили и потом задержали, там где вас убили, небыло ЗЗ а те ребята клановци и мы имеем право убивать госки, а на этом видео нет нарушений, тебе лишь бы поплакатся на форум, иди играй нормально, тебе не мешает никто, каждый играет роль свою. темболее жалоба не по форме
Я поддержую

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
79
Реакції
136
Бали
36
напиши еще как ты угражал доганой нашему клану. после того как мы приехали на больку за своими

Настя Хоффман

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
466
Реакції
69
Бали
33
Вітаю!
Гравець Денис Поскот [34659] отримує покарання: DM - /jail 60-120
Гравець Катану Мерфи [9796] отримує покарання: Багоюз - /jail 180 або /pban 1-10 або /warn
Гравець Ден Хапа [9855] отримує покарання: Багоюз - /jail 180 або /pban 1-10 або /warn
Гравець Влан Опанасенко [23728] отримує покарання: NonRP Drive - /jail 15-30
Розглянуто.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі