Розглянуто R-607 I Матвій Данисор 219169 | Пограбування в гз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2026
Дописи
21
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Крістофер Мунвейл
2. Нікнейм порушника:Матвій Данисор
3. Назва клану порушника: Tigers
4. Суть скарги:прийшов з бункера до рибачки, шоб поставити якщик з вітамінками в багажник, до мене підбігла людина в гз, каже руки в верх пограбування, я відповів удачі тобі грабити мене в гз, та пішов включати програму для запису, включив програму коли мене уже відпустили зі стяжок, зробив тільки скрін! на фрапсі чути як вони самі признались що здійснили пограбування. не зная що там гз, порушення від лідера клану!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео скрін
6. Дата порушення:18.08.2026

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
4,377
Реакції
1,481
Бали
511
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги.

Гравець Крістофер Мунвейл [ID245617] отримає покарання у вигляді муту терміном на 20 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
Гравець Назар Кострубей [ID218898] отримає покарання у вигляді муту терміном на 20 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
Гравець Матвій Данисор [ID219169] отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 7 днів за Порушення правил неофіційних організації, а саме:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.

Стосовно повернення майна, будь ласка зверніться у розділ "Скарги на Адміністрацію"
З проханням видачі компенсацїі - [Посилання]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі