Розглянуто R - 641//Порушення від клану Hoffmans правил БП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм гравця: 18252, 1778, 3728
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт [1217]
3. Клан порушника: Hoffmans
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ShmidtFAMQ
5. Суть скарги:
Клани Phoenix та Hoffmans зайняли БП - молодці! Але на відміну від клану Phoenix роблять все за правилами, клан Hoffmans ігнорує правила, а лідер їм не забороняє, хоча можемо чути від Юри Фенікса, що він сказав про порушення правил, але хлопці проігнорували.
Тому прикріпивши правила блок посту можу сказати:

4.3. Дозволено вбивати гравців, які ігнорують захоплення блокпоста / поста ПП та намагаються прорватись скрізь нього без зупинки;
Від мене чітко видно, що я зупинилась перед блокпостом та очікувала на подальші інструкції
4.4. Дозволено відкривати вогонь у відповідь на стрільбу зі сторони порушника;
Я сиділа у авто та жодним чином не несла небезпеку для оточуючих, щоб використовувати проти мене зброю
4.5. Дозволено відкривати вогонь по колесах, якщо транспортний засіб порушує правила перетину БП / Поста ПП;
Знову ж таки я нічого не порушувала, що чудово видно на відео
Клан Hoffmans спиралися на війну кланів між нашими кланами, але у правилах про це не вказано!!!
6. Докази (скріншот/відео): Раз, два
7. Дата порушення: 10.11.2024

Василь Босович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
1,400
Реакції
331
Бали
168
Вітаю!

Переглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт: у цій ситуації порушень правил з боку клану Hoffmans не виявлено. Хоча у внутрішніх правилах сервера не прописано, що учасників ворожих кланів можна вбивати під час захоплення блокпосту, але як ви і зазначили, «захоплення БП — кримінальний РП процес». Якщо кримінальне угрупування захопило БП, то йому дозволено вбивати ворожі клани, які намагаються проїхати блокпост, навіть якщо вони заплатять кошти. (Війна — RP процес).

Ворожий клан можна впізнати за RP через зовнішній вигляд, голос та інші ознаки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі