Владислав Станкевич
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 252
- Реакції
- 418
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм: Владислав Станкевич
2. Нікнейм порушника: Тедді Миллер
3. Назва клану порушника: CITRUSIK
4. Суть скарги: Повідомляю про інцидент, пов’язаний із домовленістю щодо продажу ігрового аксесуару «Жиганка». Між мною та гравцем Тедді Миллер була досягнута усна домовленість (зафіксована на відеозаписі) про здійснення купівлі-продажу за комбінованою схемою з огляду на обмеження максимальної вартості в ігровій лавці.
Суть домовленості полягала в такому:
6. Дата порушення: 17.12.2025
2. Нікнейм порушника: Тедді Миллер
3. Назва клану порушника: CITRUSIK
4. Суть скарги: Повідомляю про інцидент, пов’язаний із домовленістю щодо продажу ігрового аксесуару «Жиганка». Між мною та гравцем Тедді Миллер була досягнута усна домовленість (зафіксована на відеозаписі) про здійснення купівлі-продажу за комбінованою схемою з огляду на обмеження максимальної вартості в ігровій лавці.
Суть домовленості полягала в такому:
- я виставляю аксесуар «Жиганка» за максимальну можливу ціну в лавці — 20кк;
- додатково виставляю інший предмет на 10кк;
- гравець Тедді Миллер зобов’язувався придбати обидві позиції, що в сукупності становить погоджену ціну 30кк.
Вказані умови чітко озвучені й можуть бути підтверджені матеріалами відеофіксації.
Після того як я виконав свою частину домовленості та виставив «Жиганку» за 20кк, гравець Тедді Миллер зник/припинив взаємодію та не придбав додатковий предмет на 10кк, що було обов’язковою частиною узгодженої угоди.
У результаті таких дій гравець отримав вигоду шляхом введення мене в оману та використання моєї неуважності, а я зазнав майнових втрат у вигляді недоотриманих 10кк та фактичного порушення погоджених умов угоди. Вважаю такі дії проявом недобросовісної поведінки, що за своєю суттю має ознаки шахрайських дій/скаму в межах ігрових правил 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом. Хочу просто його заблокувати, якщо можливо поверніть жиганку, хай порушник на зимових канікулах буде покараний за свою поведінку.