Брайтон Нокс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 4 Лют 2024
- Дописи
- 63
- Реакції
- 39
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Максим Лінкс [131638].
2. Нікнейм порушника: Макар Штурм [125226].
3. Назва клану порушника: Bad-Boys.
4. Суть скарги: Їхав виконуючи початкові завдання (Для новачків). Зупинили автомобіль після чого почали погрожувати. Я запитав і почав їхати, після чого було нанесено урон по лівому задньому колесу. Далі я сказав що таких грошей немає, та мене розтріляли.
Зробивши висновок, що данні гравці порушили: П.П Неофіційних Організацій UKRAINE GTA, а саме: 3.3, 3.5, 3.6, 3.9, 3.10.
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.