Розглянуто R-6808 Дм + Зз// 1627 водить в оман адміністратюцію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
128
Реакції
29
Бали
31
1. Ваш нікнейм: 55129
2. Нікнейм порушника: 108869, 1627
3. Назва клану порушника:ASGARD, KompotTeam
4. Суть скарги:
Я виходжу з контів, і Козак починає по мені стріляти. Я відповідаю, оскільки він почав першим. У цей момент Сенді заважав мені: штовхав і ображав — це все видно на записі.

Звертаю увагу адміністрації, що заявник виклав на форум відео змонтоване і без звуку. Водночас у мене є це ж саме відео зі звуком, де чітко видно образи та провокації з його боку. Відсутність звуку суттєво змінює сприйняття ситуації та вводить адміністрацію в оману (п. 4.4 правил форуму).

Мага — мій друг. Він заступився за мене під час конфлікту, коли Сенді почав мене штовхати та провокувати. Сенді подає скарги зі змонтованими записами без звуку, і це вже не вперше, що створює хибне враження. Прошу врахувати це під час розгляду його скарги його заявка.
Вже було попередження від адміністратора і він далі продовжує це робити тут

Ще попрошу закрити заявку від флуду

4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6. Дата порушення:30.12.2025

Останнє редагування:

Джеймс Громов

Старший Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,089
Реакції
541
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Гравець #1627
Отримає покарання у вигляді : Мут на 200 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

Щодо DM in GZ гравець вже отримав покарання за цією Скаргою
РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі