Розглянуто R - 705 // Для Сергія Коваленко, порушення від RegeFamQ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
1. Нікнейм гравців: Клан RegeFamQ та адміністрація
2. Особистий нікнейм: Олег Хоффман
3. Клан порушника: RegeFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Hoffmans
5. Суть скарги:

Вітаю, шановний керівник проекту Ukraine GTA, прошу розглянути дану скаргу та винести справидливе та адекватне рішення, так як багато кланів та гравців на 06 сервері страдають від порушень клану RegeFamQ. Просимо видати догану або видалити цей клан.

1. Хочу розібрати конкурс між кланами "Битва кланів", де було багато цінних призів. Битва була дуже цікавою, але клан RegeFamQ виграв цей конкурс порушуючи останній пункт, чітерство. Конкурс тривав з 07.10.2024 до 07.11.2024, коли в телеграмі оголосили вже всіх переможців тик, після чого 10.11.2024 троє людей з клану RegeFamQ були заблоковані тик, за використання стороннього ПЗ (читів), скарга на даних гравців була подана 04.11.2024 тик, коли ще не було оголошено результати конкурсу, також в цій скарзі видно, що гравці які отримали покарання, приймали участь в конкурсі. В даній ситуації ніхто не розібрався, а учасники клану RegeFamQ отримали призи, хоча гравці з їхнього клану використовували стороннє ПЗ, яке надало їм несправедливу перевагу над іншими гравцями. Я пропоную вирішити цю проблему таким способом, що видати тим кланам, які перебували тоді на картелях, але не виграли в конкурсі, призи по типу 50.000.000 грн на общак та по 1.000.000 грн кожному учаснику клану, як на мене це справедливе та адекватне рішення цієї проблеми.

2. Масові порушення від клану RegeFamQ. Хочу нагадати, що від даного клану є постійні порушення правил проекту від образи гравців до використання строннього ПЗ. До отрмання двох доган та одного попередження за використання стороннього ПЗ від старшого складу, від них було більше порушень, а зараз їх стало менше, бо майже всі учасники пішли в інші клани, найбільше рейджів пішли в клан INFINITI, тому зараз від цього клану стало більше порушень. На 04 сервері їхній клан був вже видалений за схожі порушення тик, також на 06 сервері їм вже два рази знімали гроші з общака клану за отимання 3/3 доган та знімали з картелю за порушення правил проекту тик, підкажіть чого ми чекаємо? Збільшення порушень від даного клану?

3. Також, я хотів розібрати сьогоднішню ситуацію на ВЧ. Сьогодні неоф. організації напали на ВЧ в дозволений період для нападів з 00:00 до 02:00, викрадаючи патрони та перестілюючись з працівниками держ. стуруктур, ми помітили, що люди з клану RegeFamQ допомагали ЗСУ відбивати напад, хочу нагадати, що учасники клану RegeFamQ їх вбивали декілька днів тому + вони не працівники держ. організацій, по RP їх не мали право взагалі запускати на ВЧ. Дії учасників клану RegeFamQ є nonRP діями, бо це суперечить логіці RP. На даному відео видно, де стоять працівники держ. огранізацій, адміністратор з ID 35 та два учасника з клану RegeFamQ: тик; На наступному відео видно, де працівники держ. організацій пропускають учасників кримінального ургупування RegeFamQ: тик; На цьому скріні видно всіх, хто в яких скінах був та хто відбивав ВЧ: тик, даний скрін надіслала модератор клану RegeFamQ Маргарита Рейдж в спілкування неоф. організацій, як провокацію тик. На цьому відео видно, що люди які були на фото, відбивали ВЧ разом з працівниками держ. організацій: тик (Тайм код: з 00:00 до 02:49). Також хочу наголосити, що там бігали адміністратори й ніяк не реагували на дане порушення, деяких з них видно на відео, наприклад адміністоратор з ID 35 зробив собі нік Влад Рейдж, це видно на фото, тому прошу звернути на це увагу, бо можливо тут є блат. Прошу вибачення за ненормативну лексику в відео, всі ці слова були сказані в окремому діскорд каналі й ніхто з присутніх в тому каналі не ображається на дані слова.

4. Також хочу наголосити, що є підозра, що люди які були заблоковані 10.11.2024 створили нові акаунти та порушують правило проекту 2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. Дефчик Рейдж, скоріш за все це Дмитрий Рейдж, а Иисус Рейдж скоріш за все це Ілля Рейдж тик.

5. Також, коли один гравець, який має хороші відносини з нашим кланом грав у страйкбол, то представник клану RegeFamQ дуже швидко вбив його, можливо це Х2 урон: тик.

Пане, Сергій Коваленко, зробіть правильне та справедливе рішення!
6. Докази (скріншот/відео): Надав вище
7. Дата порушення: 23.11.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

З приводу Битви кланів, було підтверджено факт використання сторонніх ПЗ, від деяких учасників клану, про те, це було встановлено після видачі призів, які були витрачені. Клани, які перебували на картелі під час дії конкурсу, отримують компенсацію у вигляді 50.000.000 на общак клану.

Клан RageFamQ отримав покарання за порушення від учасників клану, а саме (2/3 доган та 1/2 попереджень), тому, вважаю, що цього покарання у зв'язку з їхніми порушеннями було достатньо, так само, клан був знятий з картелю.

Неофіційні організації мають право співпрацювати з Держ. Структурами, наприклад, за відповідну плату. Тому, це є частоною РП Процесу, і не є NonRP.

Гравці отримали останній шанс на виправлення, і зараз мають право грати на нових облікових записах.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі