Розглянуто R - 705 l Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Киря Хантер

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
48
Реакції
93
Бали
67
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Роберт Стоун [158272], Сіджей Стоун [108733]
2. Ваш нікнейм та ID: Киря Хантер [233593]
3. Назва клану порушника: BARINOV
4. Суть скарги: Я стояв на АЗС, після чого в мене врізалися гравці з ворожого клану та без будь-якої причини почали мене ображати. Надалі мене вбили.
Після цього Сіджей Стоун використав військовий термін, а Роберт Стоун знову почав мене ображати. Це не перший випадок його образ у мою сторону, раніше я вже писав на нього скаргу. Прошу переглянути історію покарань Роберт Стоун, та врахувати його попередні порушення під час видачі покарання. Вважаю, що через систематичні образи покарання має бути більш суворим. Зокрема, він назвав мене «відсталим» та побажав мені смерті.
5. Докази порушення (скріншот/відео): Тик
6. Дата та тайм-код порушення: 29.08.26

Артем Бандерівський

Мл.Адміністратор | Центральна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
391
Реакції
221
Бали
458
Вітаю Шановний Гравець
Гравець Сіджей Стоун[108733] отримає покарання [Мут 105 хвилин]
Порушення правил Ukraine Gta 5.9.1. "Використання військових кодів" - Заборонено використовувати військові коди "100, 200, 300" у будь-якому контексті
Гравець Роберт Стоун [158272] отримає покарання [мут 165 хвилин]
Порушення правил Ukraine Gta 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
Порушення правил Ukraine Gta 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі