Розглянуто R-7091 123215 // 6.51.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Мудрак

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
775
Реакції
417
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Сергій Мудрак
2. Нікнейм порушника: ромчик коломойський 123215
3. Назва клану порушника: pennywise
4. Суть скарги: порушення правил UG, а саме:
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної/завершеної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн

Прошу переглянути його логування, та перевірити чи був вихід за тереторію контейнерів саме від нього, все як це має бути по правилах, та видати йому покарання за пунктом в загальних правилах UG (6.51.1), дякую!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 15.01.2026

Тайм-коди:
00:02 = видно ставку гравця, я її перебив, що одну так і другу
00:13 = образа в чаті
00:30 = гравець перебив мій контейнер "нова пошта" ( мені прийшли гроші)
00:33 = видно як гравець в скіні "школяр", прибіг із тереторії, яка збиває ставку, це прекрасно можна побачити на міні-карті за 3 сек до того, як я його бачу здалеку
00:57 = гравець вирішив щенакинути образи в мою сторону, та показати свої нерви, через те що він має виходити за тереторію чере його неуважність в цифрах ставки
01:12 = образи від іншого гравця в войс, та наш гравець продовжує писати образи в мою сторону, в чаті
02:00 = моя ставка збилася, через баг, про який я давніше був повідомив пані ГА що його потрібно вирішити
02:07 = знов збиті ставки на контейнеру "нова пошта", та за 4 секунди до того, на міні-карті було видно що за тереторію побіг гравець, а той момент коли я біг до контейнера "нова пошта", видно як наш гравець "ромчик коломойський" прибіг знов із за тереторії
02:50 = гравець пише що я знов його заллю на форум "так, як я це вмію", що ще більше доказує навіть без логувань, що саме цей гравець був вийшов 2 рази за тереторію контейнерів

Джеймс Громов

Старший Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,060
Реакції
540
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Гравець #123215
Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 30 Хвилин та Мут на 80 Хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.51.1.
"Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної/завершеної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн

Гравець #20826
Отримає покарання у вигляді : Мут на 130 Хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі