Розглянуто R - 726 | Дм зз+пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
9
Бали
108
1. Ваш нікнейм:Раян Кортез 1293
2. Нікнейм порушника:Макс Ферстапен 3829
3. Назва клану порушника: пепсі-кола
4. Суть скарги: Я перебив його ставку після чого він мене взяв в стяжки та запхав в контейнер,після того як всі контейнери відкрились я йшов спавнити свій мотоцикл щоб поїхати на цр але людина взяла та вбила в зз
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:06.08.2026

Тоні Житомирський

М ДарінFamQ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
434
Реакції
280
Бали
179
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець 3829 отримає покарання у вигляді деморгану на 180 хвилин за порушення правил UG, а саме:
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.

2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні
Додатково клан пепсі-кола Отримує догану за масові порушення правил неоф огр від Лідера Клану.
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець. За наявності такого доказу гравець має право захищатися та вести вогонь у відповідь у межах зеленої зони.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі