Розглянуто R - 743 | М4Х порушує

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
5
Бали
5
  1. Ваш нікнейм: Саня Мудрик
  2. Нікнейм порушника: Мая Хелл(лідер клана),Міла Федчак(модератор клана),Максим Бонд
  3. Назва клану порушника: М4Х
  4. Суть скарги: їздив шукав вар клани побачив автобус в мене не прогрузидись ніки та клан я повернувся до автобуса глянув хто там мені почали погрожувати россправой (вбити) я поїхав далі повернувся до них в на мене уже стояла Мая Хелл в прицілі зі снайпой в зеленій зоні на парковці продуктового магазина
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
  1. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм код 2:30
  1. Дата порушення: 07.08.2026

Юрій Федчак

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
668
Реакції
186
Бали
103
Вік
19
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Саня Мудрик[10713] отримає покарання у вигляді варну за порушення правил UG, а саме:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Гравець Артем Струк[2527] отримає покарання у вигляді деморгану на 20 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.

Гравець Мая Хелл[3231] отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Гравець Максим Бонд[5781] отримає покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Гравець Міла Федчак[6999] отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Клан M4X отримує догану за FD in GZ (від лідера / модератора).

%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%BE-gif.425727

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі