Юрій Деловіш
Козак
- Реєстрування
- 27 Гру 2022
- Дописи
- 42
- Реакції
- 6
- Бали
- 11
1. Нікнейм гравця: Ратибор Бархатний
2. Особистий нікнейм: Мишко Лебігович
3. Клан порушника: BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ballas
5. Суть скарги: Я ставив ставки на контейнери (у зеленій зоні) а даний гравець обідився що не може позволити собі перебити мою ставку та закував мене у кайданки та почав виводити щоб злетіла ставка,після чого втопив для того щоб я не постави знову ставку, {Я рахую що за це повинні видавати 7 днів бану за обхід системи а сами коли людина виводить тебе від місця де поставили ставку, а також у зеленій зоні. ЧЕРЕЗ ЧИСЛЕННІ ПОРУШЕННЯ ГРАВЦІВ (звязані за таким самим NonRP способом) прошу ввести нові правила,та заблокувати гравця.
6. Докази (скріншот/відео): жмяк
7. Дата порушення: 20.10.2023 18:02:00
8. Таймінг на відео: 6:37
2. Особистий нікнейм: Мишко Лебігович
3. Клан порушника: BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ballas
5. Суть скарги: Я ставив ставки на контейнери (у зеленій зоні) а даний гравець обідився що не може позволити собі перебити мою ставку та закував мене у кайданки та почав виводити щоб злетіла ставка,після чого втопив для того щоб я не постави знову ставку, {Я рахую що за це повинні видавати 7 днів бану за обхід системи а сами коли людина виводить тебе від місця де поставили ставку, а також у зеленій зоні. ЧЕРЕЗ ЧИСЛЕННІ ПОРУШЕННЯ ГРАВЦІВ (звязані за таким самим NonRP способом) прошу ввести нові правила,та заблокувати гравця.
6. Докази (скріншот/відео): жмяк
7. Дата порушення: 20.10.2023 18:02:00
8. Таймінг на відео: 6:37
Останнє редагування: