Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1. Нікнейм гравця: 11998
2. Особистий нікнейм: Владислав Уткін
3. Клан порушника: INFINITI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ShmidtFAMQ
5. Суть скарги: DM in GZ
6. Докази (скріншот/відео): TYT
7. Дата порушення: 06.12.2024
Шановна адміністрація прошу звернкти увагу що даний гравець підійшов до мене тайм код Попрошу звернути увагу що від даного гравця була провокація 00.2 сикунди і сказав "Фінансова допомага ніщім " тим він мене спровукував . Потім на 1.43 відпхав авто даного гравця щоб заспавинити свій автомобіль потім о 2.05 пійшов покав неадикватно виражатися і провукувати мене . Тут докази Тик
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт! Гравець Остап Мерффи [№11998] отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Владислав Уткін [№5124] отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів 5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів Схвалено!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.